AI cv schrijver

Teksten voor je cv schrijven? Zo gepiept

Je kunt je profieltekst, werkervaring-, opleiding-, cursus- en stagebeschrijvingen laten genereren door AI. Je geeft het startsein en de AI cv schrijver heeft in een paar seconden een tekst gegenereerd. Deze kun je vervolgens met één klik op je cv plaatsen. Uiteraard kun je deze tekst nog aanpassen, of de AI nog een keer de kans geven als je niet tevreden bent.

Maak je cv
Onder de motorkap

Powered by OpenAI

GPT-3.5 (beter bekend als ChatGPT) en GPT-4 zijn de krachtigste taalmodellen ter wereld, ontwikkeld door OpenAI. Deze kunstmatige intelligentie is getraind met miljarden woorden en zinnen om zeer goede teksten te kunnen genereren. En om jouw cv nog beter te maken.

Aan de slag
Chat GPT

AI cv schrijver FAQ

Wat is een AI cv schrijver?

Eigenlijk zegt de naam het al. Deze AI (kunstmatige intelligentie) kan teksten voor jouw cv schrijven. Deze AI is gemaakt door OpenAI, en getraind met miljarden woorden en zinnen om zo goed lopende teksten te kunnen schrijven die niet van menselijk geschreven teksten te onderscheiden zijn. Uiteraard is het verstandig om de tekst die door deze AI gegenereerd is nog wat persoonlijker te maken, maar je hebt in ieder geval een solide basis in een paar seconden.

Is de AI cv schrijver gratis?

Met een gratis account kun je de AI cv schrijver 10 keer gratis gebruiken. Om meer AI-credits te krijgen is een Premium account vereist. Met een Premium account heb je 100 AI-credits per maand.

Hoe werkt de AI cv schrijver?

De AI cv schrijver kan profielteksten en beschrijvingen voor je opleidingen, werkervaringen, cursussen en stages genereren. Dit doe je heel eenvoudig in de cv-editor door op de link bij de betreffende velden te klikken. Vervolgens vul je een functietitel in, en de AI gaat voor je aan de slag. Als de AI klaar is met het genereren van een tekst kun je deze kopiëren en op je cv plaatsen. Als je niet tevreden bent kun je de AI een nieuwe kans geven.

Kan AI nog meer behalve teksten schrijven?

Jazeker, de AI kan ook relevante vaardigheden genereren die passen bij de vacature of je functie. Vul de link naar de vacature of je functie in, en binnen een paar seconden heeft de AI vaardigheden bedacht die met één klik op je cv kunt plaatsen. Ook kun je jouw cv of sollicitatiebrief laten analyseren door AI. Zo check je snel of je nog verbeteringen kunt aanbrengen, en of alle belangrijke onderdelen zijn toegevoegd.

Welkom in de toekomst

Til je banenjacht naar een hoger niveau

Verhoog je slagingskansen aanzienlijk door de AI-tools op onze website te gebruiken. Doordat een groot deel van het werk je uit handen genomen wordt, kun jij je focussen op het perfectioneren van je cv en sollicitatiebrief. Zo laat je de concurrentie ver achter je, en laat je ongetwijfeld een verpletterende indruk achter!

Maak je cv