Hoe het werkt

Maak een ijzersterk curriculum vitae met onze krachtige cv maker

Vergeet het zwoegen in Word, een professioneel cv maken is met behulp van onze cv maker een fluitje van een cent. In 3 eenvoudige stappen zet jij een top cv in elkaar. Kies je cv-template, vul je gegevens in en downloaden maar! Ook geven we je handige tips en door AI geschreven teksten die bij jouw functie passen om je beste cv ooit te maken. Zet vandaag de volgende stap in je carrière en word ook een baas in solliciteren!

Kies je template


"Heel gebruiksvriendelijk en als je toch even de weg kwijt bent word je heel snel en vriendelijk geholpen. Zeer fijn!"
SANDRA

Templates

Wij hebben een aantal geweldige cv-templates voor je ontworpen waarmee je positief opvalt bij werkgevers dankzij de unieke designs.

Razendsnel

Met onze cv maker kun je in 10 minuten al een geweldig cv maken. Vergeet het urenlange zwoegen in Word en maak vandaag je beste cv ooit!

Eenvoudig

Via de cv-maker maak je in 3 duidelijke stappen een top cv. Daarnaast krijg je handige tips om je sollicitatie kansen nog groter te maken.

Cv-score

Tijdens het maken van je cv wordt deze automatisch geanalyseerd zodat je direct ziet welke verbeteringen je kunt aanbrengen.

Delen

Je kunt jouw gemaakte cv's en sollicitatiebrieven downloaden als PDF, of deel gratis je cv via een link op bijvoorbeeld sociale media.

Artificial Intelligence

Laat onze AI cv schrijver duidelijke cv teksten schrijven terwijl jij achterover leunt. Hadden we al gezegd dat het makkelijk was?
AI cv schrijver

Laat je cv schrijven door kunstmatige intelligentie

Vind je het lastig om teksten voor je cv te schrijven? Of heb je er gewoon geen zin in? Onze AI cv schrijver bedenkt in een paar seconden teksten voor jouw cv. De AI cv schrijver wordt mogelijk gemaakt door OpenAI's GPT-3.5 (beter bekend als ChatGPT), het krachtigste taalmodel ter wereld. Deze AI kan teksten genereren die niet te onderscheiden zijn van menselijke schrijvers. Zo kun jij met je ogen dicht in een paar seconden de eerste versie van je cv genereren. Lees meer over de AI cv schrijver

Maak je cv

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een cv te maken?
Wat doet de AI cv schrijver?
Kan ik een foto aan mijn cv toevoegen?
Kan ik mijn cv achteraf bewerken?
Ben ik mijn cv's kwijt als ik opzeg?

Geen antwoord op je vraag gevonden? Gebruik onze FAQ of neem contact op.

Laat je overtuigen

Jouw cv, onze passie

Laat jezelf overtuigen door alle mogelijkheden van onze cv maker en start nu direct met het maken van jouw perfect cv. We loodsen je door alle stappen heen zodat je snel een geweldig cv in elkaar zet. Klaar? Deel je cv via een persoonlijke link of download je cv gelijk als PDF!

Aan de slag

Algemene cv informatie

Wat is een cv?

Even een opfris-cursus. Het cv (of curriculum vitae) is een document die je gebruikt bij het solliciteren naar een bepaalde functie. In het cv laat je een beknopt overzicht zien van jouw gegevens, ervaringen en vaardigheden. Zo kan een werkgever of recruiter snel zien of jij geschikt bent voor de functie. Belangrijke onderdelen die je kunt vermelden op je cv zijn je personalia, je gevolgde opleidingen en werkervaringen. Verder kun je op je cv nog zaken vermelden als je vaardigheden, talen die je beheerst en een eventuele foto.

Het maakt niet uit of je een gerichte sollicitatie of een open sollicitatie doet, in beide gevallen is een krachtig cv zeer belangrijk. Het is lastig om op te vallen als er veel sollicitanten zijn, daarom hebben wij mooie cv-templates ontworpen die je kunt gebruiken om je cv er wél uit te laten springen. Ook hebben we een complete cv-handleiding gemaakt met alle tips en trucs die nodig zijn voor het maken van een ijzersterk cv!

Het is belangrijk dat je alle informatie op je cv overzichtelijk weergeeft en probeert op 1 tot 2 pagina's te krijgen. Zo kan een werkgever of recruiter snel zien of jij een geschikte kandidaat bent. Dit is uiteraard niet altijd mogelijk als je al zeer veel relevante ervaring hebt, maar de ideale lengte is 1 tot 2 pagina's. Het is belangrijk om in je cv dezelfde kernwoorden te gebruiken als die in de vacaturetekst of functieomschrijving worden gebruikt.

Naast het maken van een cv heb je ook nog een sollicitatiebrief nodig om te solliciteren. Voor beide documenten geldt dat ze overzichtelijk en beknopt moeten zijn. Binnen een paar seconden besluit een recruiter namelijk al of jouw vaardigheden aansluiten bij het bedrijf.

Wat is de beste manier om een cv te maken?
Wat staat er in een cv?
Tips voor het maken van je cv
Cv maken: de valkuilen

Meer informatie nodig? Bekijk onze blog