Inhoudsopgave

Wil je graag aan de slag bij een bedrijf waar veel te leren valt, waar je jouw skills verder kunt ontwikkelen, en die als bonus ook heel goed op je cv staan? Dan ben je op het juiste adres, in deze blog noemen we een aantal bedrijven waar je zeker goed zit.

KPMG

Bij deze grote international kan jíj je carriere een flinke spurt geven. KPMG is een internationale accountants- en adviesorganisatie, er werken 219.000 medewerkers in 147 landen, groot genoeg om het een en ander op je CV erbij te zetten als je hier werkt. De omzet per jaar is hier zo’n 28,9 miljard dollar (2018), over geld hoef je je dus ook niet druk te maken.

Capgemini

Bij het Franse consultancybedrijf Capgemini valt er ook genoeg door te groeien. Een bedrijf met 300.000 werknemers wereldwijd heeft genoeg vacatures voor jou om alle kanten op te kunnen. Het in 1967 opgerichte bedrijf draait tegenwoordig een winst van rond de 10 miljard Euro per jaar (2013).

TNO

Het Nederlandse TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie. De missie van TNO is mensen en kennis verbinden om innovatie te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven duurzaam versterken. Ook het welzijn van de samenleving is een van de doelen van TNO. Bij dit bedrijf werken zo’n 3431 medewerkers.

ING

ING is een wereldwijd opererende financiële instelling die oorspronkelijk uit Nederland komt. Het is in 1991 ontstaan uit een fusie van de NN en de NMB. Deze enorme internationale bank heeft in 2021 4776 miljoen Euro aan winst gedraaid… en bij deze gigant werken ook nog eens zo’n 57.000 werknemers.

Deltares

Water, ondergrond en infrastructuur zijn een aantal van de dingen waar Deltares zich mee bezig houdt. Dit Groot Technologisch Instituut (TGI) heeft haar kantoren in Utrecht en Delft. Er werken 800 medewerkers. Ook hier zijn er genoeg functies te vervullen en kan je allerlei kanten op.

Unilever PLC

Unilever PLC is een multinationale onderneming, het houdt zich bezig met voedingsmiddelen, persoonlijke verzorging en schoonmaakartikelen. Dit bizar grote bedrijf heeft maar liefst 149.000 medewerkers over de hele wereld. Ook hier zijn er weer meer dan zat functies die allemaal een werknemer nodig hebben.

Kraft Heinz Company

Kraft Heinz Company, wat ook wel onder de naam KHC voorgaat, is een producent van voedingsmiddelen. Er valt genoeg door te groeien en carrière te maken, dit van oorsprong uit Amerika komende bedrijf telt 38.000 werknemers. In 2020 maakte dit bedrijf 26,2 miljard Dollar aan omzet.

DSM NV

DSM NV is een Nederlands chemiebedrijf dat internationaal aanwezig is en zich vooral toelegt op fijnchemie en biotechnologie. Het heeft enkele honderden vestigingen over de gehele wereld, maar het hoofdkantoor staat in ons eigen Nederland. Van de 23.127 werknemers wereldwijd zijn er 3858 aan het werk in Nederland. De omzet van 2021 was 9.2 miljard Euro.

Atos

Het Franse IT-bedrijf Atos houdt zich bezig met systeemontwikkeling en consultancy. In de Benelux is het vooral actief op het vlak van het verwerken van betalingen, IT dienstverlening, Outsourcing, Consulting en Systeem integratie. Het bedrijf telt 109.000 werknemers en is verspreid in 71 landen. In 2021 had het bedrijf een omzet van 10.8 miljard euro.

PwC

PwC is een internationaal verzekerings- en (belasting)advieskantoor, het hoofdkantoor bevindt zich in New York. In 2021 behaalde dit 5500 werknemers tellende bedrijf een omzet van 937 miljoen Euro. In Nederland bevinden zich van PwC 13 vestigingen. Ook hier zijn zeker genoeg werkzaamheden te verrichten.

Staat er een bedrijf tussen die je aandacht heeft getrokken? Gebruik onze vacaturezoeker om jouw droombaan te vinden, en maak een krachtig cv met onze cv-tool.